Ga verder naar Hoogveldt Makelaardij

Voorpagina | Assurantiƫn | Vastgoedmanagement | MakelaardijDe Clercx Liebau Methode

Het 'thuis' is iets bijzonders. Thuis kunt u zich helemaal ontspannen, totaal uzelf zijn en u volledig geborgen weten. En omdat het eigen huis zo'n bijzondere plaats inneemt in het leven, heeft de financiering daarvan een bijzondere plaats gevonden bij Clercx Liebau.

Ongebonden advies

Een eigen visie, een persoonlijke benadering en een onafhankelijke opstelling. Vanuit deze onafhankelijke houding heeft Clercx Liebau contact met een groot aantal banken en verzekeringsmaatschappijen. Uit het zeer brede aanbod stelt Clercx Liebau de hypotheek samen die het best aansluit bij uw persoonlijke omstandigheden. Want om echt van 'thuis' te kunnen genieten, moet u zorgeloos kunnen wonen. En dat begint met de juiste hypotheek.

Hoe u het ook wendt of keert, een financiële verplichting kan uw woongenot aardig verstoren als de verkeerde keuze is gemaakt. Clercx Liebau kijkt dan ook verder dan uw financiële polsstok op dit moment en houdt rekening met uw plannen voor de toekomst.

Clercx Liebau vergelijkt voor u de verschillende hypotheekvormen en vooral de voorwaarden en tarieven die de diverse geldverstrekkers hanteren. Vrijwel alle geldverstrekkers stellen de bemiddeling door Clercx Liebau zeer op prijs. Dit komt vaak tot uitdrukking in lagere rentes die wij onze relaties mogen aanbieden. 

Deskundige begeleiding

Ook bij het feitelijk regelen van uw hypotheek bent u verzekerd van de inzet van Clercx Liebau. Uw offerte wordt verzorgd, de taxatie geregeld, eventueel de koopsubsidie en Nationale Hypotheekgarantie wordt aangevraagd. Clercx Liebau zorgt ervoor dat alle benodigde papieren op tijd bij de notaris zijn, dat het geld wordt overgemaakt en desgewenst dat uw huis na aankoop onmiddellijk is verzekerd.

De erkend hypotheekadviseur van Clercx Liebau is deskundig, niet alleen omdat dit hun dagelijks werk is!

De erkend hypotheekadviseur van Clercx Liebau is een gekwalificeerde specialist die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

U krijgt een optimale uitleg en wordt wegwijs gemaakt in de complexe hypothekenwereld. Kortom iemand die u kan adviseren en die aan uw kant staat. Onze werkzaamheden blijven niet beperkt tot het afsluiten van de hypotheek. Schroom niet om van onze vakkennis gebruik te maken, want ook voor alle service na het tot stand komen van uw hypotheek staan wij voor u klaar.