Ga verder naar Hoogveldt Makelaardij

Voorpagina | Assurantiƫn | Vastgoedmanagement | Makelaardij

Hoverboard

22-08-2016

Hoverboard

Sinds enkele maanden worden er steeds meer hoverboards verkocht en worden deze ook op straat gebruikt. Het gaat hierbij om gemotoriseerd kinderspeelgoed dat bediend wordt met de bewegingen van uw voeten. Voor motorrijtuigen geldt dat deze minimaal WA verzekerd moeten worden. Helaas zijn er voor de hoverboards geen verzekeringen mogelijk omdat deze objecten überhaupt niet goedgekeurd zijn om zich op de weg te vinden. Wij adviseren mensen het hoverboard dus niet te gebruiken, men riskeert hiermee namelijk een boete maar ook dat schades niet verzekerd zijn


Verhoging verzekeringspremies

22-08-2016

Enkele maanden geleden hebben wij het bericht ontvangen dat veel verzekeraars genoodzaakt zijn de premies van hun autoverzekering moeten verhogen. Op dit moment heeft Clercx-Liebau van enkele verzekeraars al het bericht ontvangen dat ze op korte termijn de premies gaan verhogen. Uiteraard kunnen wij altijd kijken of uw huidige aanbieder nog steeds de beste premie en voorwaarden kan aanbieden.

 

Waarom verhogen verzekeraars de premie?

Dit heeft met name te maken met een toenemende schadelast. Enkele malen hebben wij van aanbieders vernomen dat het aantal schades weliswaar afneemt, maar dat de omvang van de schades vaak groter is. Bij letsel zijn de schadebedragen fors hoger dan voorheen. Ook bij materiele schades geldt dat de omvang van de schade vaak groter is dan voorheen, dit komt vooral door de hoeveelheid elektronica in auto’s denk hierbij bijvoorbeeld aan parkeersensoren.


Pagina:

Pagina: | 1