Ga verder naar Hoogveldt Makelaardij

Voorpagina | Assurantiƫn | Vastgoedmanagement | Makelaardij

Transport

Als specialisten in transportverzekeringen kunnen wij bogen op onze jarenlange verzekeringservaring voor alle transportbedrijven en logistieke dienstverleners. Wij bieden flexibele verzekeringen met uitgebreide dekking tegen schade tijdens vervoer door de lucht, over de weg, per trein of per schip. Clercx Liebau informeert u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Transportverzekering 
Wij bieden flexibele verzekeringen met uitgebreide dekking tegen schade tijdens vervoer door de lucht, over de weg, per trein of per schip.

Vervoerdersaansprakelijkheid
Een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt u tegen de (financiële) schade van claims. Het gaat daarbij om de aansprakelijkheid voor schade aan de vervoerde lading. Beroepsvervoerders lopen diverse risico’s die u met de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering op maat kunt verzekeren.Werk- en landmateriaal
Deze verzekering biedt dekking voor ongekentekende objecten voor zowel het verkeers(WAM)risico als het werk(WA)risico. De verzekering biedt bovendien dekking voor aansprakelijkheidsrisico’s zoals graafschade en schade aan andere eigendommen van de verzekeringsnemer.

Goederen (transport)
Als u een vervoerder inschakelt, is diens aansprakelijkheid voor schade meestal beperkt. De goederentransportverzekering biedt uitkomst. Hiermee worden de goederen van bijvoorbeeld fabrikanten en handelsbedrijven verzekerd.

Binnenvaartcasco
Een speciale verzekering voor binnenvaartschepen. Hiermee bent u verzekerd tegen cascoschade, maar ook tegen aansprakelijkheid voor materiële schade bij aanvaringen.

Zeecasco
De zeecascoverzekering dekt schade aan of door een zeeschip. Rederijen en andere exploitanten van zeeschepen zijn hiermee beschermd.

Pleziervaartuigen
Pleziervaartuigen zijn kostbaar en daarom is een aparte verzekering aan te raden. Een pleziervaartuigenverzekering dekt de schade door verlies en/of beschadiging van vaartuig en inboedel.
Daarnaast dekt het de aansprakelijkheid voor bij anderen veroorzaakte schade.

P&I (Protection & Indemnity)
Een Protection & Indemnity-verzekering is bedoeld voor scheepvaartondernemers. Een P&I-verzekering dekt de aansprakelijkheid voor schade aan derden als gevolg van aanvaring, letselschade, schade aan de lading, schade door milieuverontreiniging, wrakopruimingskosten en excedentschade aan derden.

Container- Traileraansprakelijkheid
Deze verzekering biedt dekking tegen de aansprakelijkheid van de huurder voor schade aan gehuurde containers en trailers.