Ga verder naar Hoogveldt Makelaardij

Voorpagina | Assurantiƫn | Vastgoedmanagement | Makelaardij

Varia

Naast de meest voor de hand liggende verzekeringen tegen allerlei soorten schade en vormen van aansprakelijkheid, kan uw organisatie behoefte hebben aan meer specifieke verzekeringen. Misschien voert u onderzoek uit waarvoor u proefpersonen nodig heeft, of wilt u zich verzekeren tegen het afblazen van een evenement dat u organiseert. Het kan ook zijn dat u zich wilt indekken tegen de gevolgen van fraude, of wilt voorkomen dat u schade lijdt als uw debiteuren uw facturen niet kunnen voldoen. Voor al deze – en andere – situaties heeft Clercx Liebau de juiste verzekering in huis.

Proefpersonen
De proefpersonenverzekering dekt schade door letsel (denk aan arbeidsongeschiktheid) die het gevolg is van deelname aan een onderzoek. Opdrachtgevers van een onderzoek zijn wettelijk verplicht zo’n verzekering af te sluiten.

Product Recall
Deze verzekering beschermt met name bedrijven in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie als zij producten moeten terugroepen of uit de markt moeten halen, bijvoorbeeld vanwege een ongeluk tijdens het productieproces. De materiële en imagoschade zijn vaak enorm.

Evenementen
Het organiseren van een evenement kost vaal veel tijd en geld. Dat is vooral kostbaar als de zaak op het laatste moment niet door kan gaan, bijvoorbeeld omdat de zaal afbrandt of de belangrijkste spreker ziek wordt. De evenementenverzekering behoedt u voor de schade.

Kidnap, Ransom, Extortion
Deze verzekering biedt bescherming tegen risico’s als kidnapping en afpersing. De verzekering voorziet niet alleen in vergoeding van losgeld en dergelijke, maar dekt ook professionele hulp en begeleiding in verband met deze risico’s.

Krediet
Een kredietverzekering dekt uw financiële risico's als klanten uw facturen niet kunnen betalen als gevolg van insolventie.

Geld- en Fraudeverzekering
De geld- en fraudeverzekering dekt vermogensschade als er geld van u verdwijnt of als u het slachtoffer wordt van fraudeurs.

Rechtsbijstand
Een rechtsbijstandsverzekering dekt de kosten van juridische hulp en adviezen bij zakelijke en privégeschillen met betrekking tot onder meer contracten, motorvoertuigen en arbeidsaangelegenheden.

(Zaken)Reis
De (doorlopende) zakenreisverzekering vergoedt alle financiële gevolgen van een verstoorde reis. U bent verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging van uw reisbagage en tegen de kosten van geneeskundige behandeling.

Annulering
Met de doorlopende annuleringsverzekering zijn al uw reizen het hele jaar door verzekerd tegen annulering. Ook als er tijdens uw zakenreis iets gebeurt waardoor u uw reis alsnog moet annuleren bent u verzekerd tegen de kosten die dit met zich meebrengt.